Πολιτική Ξενοδοχείου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τιμές:
Όλες οι τιμές αναφέρονται σε κρατήσεις ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση και περιλαμβάνουν φόρους και παρεχόμενες υπηρεσίες.

Προκαταβολές:
Για να ισχύσει μια κράτηση απαιτείται προκαταβολή 50% επί του συνολικού ποσού της κράτησης.
Ένα fax η email με το καταθετήριο της προκαταβολής είναι απαραίτητα για να ενεργοποιηθεί η κράτηση σας, αλλιώς η κράτηση θεωρείτε άκυρη. Το υπόλοιπο του λογαριασμού εξοφλείται την προηγουμένη της αναχώρηση σας από το κατάλυμα.

Παρακαλώ σημειώστε ότι προμήθειες τραπεζών που αφορούν καταθέσεις ή μεταφορές ποσών μέσω e-banking επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι το κατάλυμα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Ολες οι ακυρώσεις θα πρέπει να γίνονται γραπτά μέσω fax η e-mail. Αφού μια κράτηση επιβεβαιωθεί από το κατάλυμα και στην συνέχεια ακυρωθεί από τον πελάτη ισχύουν τα πιο κάτω.

A: αν η ακύρωση γίνει 20 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης η προκαταβολή επιστρέφετε άλλως παρακρατείται.
B: αν γίνει ακύρωση κατά την διάρκεια της διαμονής, ο πελάτης υποχρεούται να αποζημιώσει με το 100% της αξίας του υπολοίπου των ημερών της συμφωνηθείσας περιόδου.
Γ: αν γίνει ακύρωση 24 ώρες πριν την ημερομηνία άφιξης ή ο πελάτης δεν εμφανιστεί, ο πελάτης υποχρεούται να αποζημιώσει με το 100% της αξίας του υπολοίπου των ημερών της συμφωνηθείσας περιόδου.
Δ: αν η ακύρωση γίνει 7 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, ο πελάτης υποχρεούται να αποζημιώσει με το 50% της αξίας του υπολοίπου των ημερών της συμφωνηθείσας περιόδου.

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΙΣΕΩΝ 12:00 ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΦΙΞΕΩΝ 14.00Μ.Μ

Σημ. Διευκολύνεται πολύ αν μας ενημερώνετε για την ώρα άφιξής σας


 

 

Κρατήσεις

Προτάσεις

Δείτε τις ειδικές προσφορές μας

trip advisor

Σχόλια Επισκεπτών

 

choose language Greek version English version

Επιλογή Γλώσσας